Na pari umutite jaja i šećer, a kad se smjesa dobro ugrijala, maknite ju s pare i miksajte dok se ne udvostruči. Dodajte brašno, Gustin, rum, vaniliju i sol.
Pecite u nauljenom i pobrašnjenom kalupu na 180 stupnjeva 20 minuta. Ohladite pa izvadite iz kalupa.
U lončić stavite mlijeko i štapić vanilije i pustite da prokuhaju. U posebnu zdjelu stavite žumanjke, šećer i Gustin i promiješajte.
Maknite vaniliju s vatre pa malo kipućeg mlijeka ulijte u zdjelu sa žumanjcima, a zatim sve vratite u lončić i pjenjačom miješajte na tihoj vatri dok se ne pojave mjehurići.
Izlijte u zdjelu, prekrijte prianjajućom folijom i stavite u hladnjak na sat vremena. Izmiksajte omekšali maslac pa ga dodajte u kremu.
Biskvit prerežite na pola pa prvu polovicu stavite na stalak za tortu, a na njega stavite obruč od torte.
Biskvit natopite sirupom pa jagode prerezane na pola složite unutrašnjom stranom uz obruč.
U dresir vrećicu stavite kremu i ispunite prvo prostor između jagoda pa onda i dno.
Složite cijele jagode po kremi i ostatkom kreme sve prekrijte. Stavite drugu polovicu biskvita pa ga natopite sirupom.
Ohladite barem nekoliko sati u frižideru, zajedno s obručem, a prije posluživanja ukrasite marcipanom i jagodama.
Između dva papira za pečenje razvaljajte marcipan pa obručem od torte označiti 20 cm promjera i izrežite nožem.
Stavite u zamrzivač na 20-ak minuta pa marcipan položite na tortu s koje je skinut obruč. Ukrasite jagodama.