Najprije ogulite jabuke, naribajte ih na krupni ribež i po želji ih lagano ocijedite ako puste puno soka. Dodajte im šećer i malo cimeta ako ga imate. Sve dobro promiješajte i ostavite da kratko odstoji dok pripremite tijesto.
Lisnato tijesto odmotajte i položite na papir za pečenje. Po sredini tijesta rasporedite tanak sloj krušnih mrvica - one će upiti višak tekućine iz jabuka i spriječiti da tijesto omekša odozdo. Preko mrvica ravnomjerno rasporedite smjesu od jabuka, pa dodajte žlicu maslaca na nadjev.
Pazite da rubovi ostanu slobodni kako biste mogli zarolati.
Savijte krajeve prema unutra i zarolajte tijesto u oblik savijače. Savijaču premažite otopljenim maslacem za lijepu zlatnu boju.
Stavite ju na lim za pečenje i pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na srednje jakoj temperaturi - dok ne poprimi zlatnosmeđu boju i postane hrskava.
To će trajati otprilike dvadesetak minuta, ovisno o pećnici.
Kad je savijača pečena, izvadite je i pustite da se malo ohladi. Možete je posuti šećerom u prahu prije posluživanja.