Priprema
Pomiješati začine s piletinom. Idealno bi bilo barem sat vremena prije kuhanja.
Povrće narezati na tanke trakice.
Na dobro ugrijanoj, suhoj tavi za wok staviti curry začin. Miješati da ne zagori. Čim se počne dimiti staviti ulje i odmah ubaciti luk i mrkvu. Dinstati oko 3 minute te dodati papriku i piletinu . Kroz 5 minuta ubaciti gljive i tikvice ,a nakon još 2 minute dodati kupus. Mi volimo kad povrće zadrži svježinu pa sve zajedno držim na vatri oko 15 min. Na kraju dodati procijeđeni grah i sezam.
Rižinu tjesteninu staviti u vruću vodu i povremeno promiješati. Ne kuhati. Izvadi iz vode kroz 15ak minuta.
U maloj zdjelici pomiješati tahini, kikiriki maslac, limun, vodu, đumbir, papriku sol i papar, te miješati dok ne postane konzistentna smjesa. Ako je pregusto dodati još malo vode.
Servirati na tanjur povrće, piletinu i rezance, te preliti umakom.