Kozice uvaljajte u oštro brašno pazeći da nisu zalijepljene te dobro otresite pazeći da na
sebi nemaju višak brašna.
Zagrijte veći lonac vode. Rajčicu kratko potopite u kipuću vodu, izvadite i ogulite. Očistite od
sjemenki i narežite na kockice.
U tavi na srednje jakoj vatri zagrijte maslinovo ulje i dodajte kozice. Pržite kozice uz povrmeno miješanje dok se ne zapeku. Nakon 5 minuta dodajte češnjak, sol, papar, rajčicu i bijelo vino. Ostavite kratko da prokuha. Nakon par minuta maknite s vatre i posipajte nasjeckanim peršinom.
U srednje velik lonac ulijte 800 ml vode, posolite te ostavite da zakipi. U kipuću vodu uspijte kukuruznu krupicu uz dodatak sjeckanog ružmarina i maslinovog ulja. Miješajte pazeći da ne nastanu grudice i da se ne zgusne previše. Poslužite je odmah ili je ohladite, narežite na četvrtaste oblike i ispecite na roštilju Ili tavi te poslužite uz kozice.