Moji recepti

Sočna torta od rogača i naranči

59min

Svojom specifičnom slatkasto - trpkom aromom i orašastim mirisom, mljeveni rogač daje posebnu notu slasticama, osobito u kombinaciji s narančama koje uravnotežuju njegov intenzivni okus i čine ga sočnim i podatnim. U želji da ga i vi više koristite u svojoj kuhinji, donosim recept za tortu koju lagano može izraditi i kulinarski početnik, a učinak će biti neobično, a vrhunsko zadovoljstvo svima koji su posluženi.

Riba u škrovadi

1h 10min

Bijela, oborita riba pečena u vinu ili po dalmatinski "riba u škrovadi" izuzetna je delicija koju je vrlo jednostavno pripremiti i sama sebi dostatna te ne zahtijeva dodatne priloge jelu. Nakon što jednom ovako pripremite ribu, uvidjet ćete da sami možete varirati vrstom ribe, dodanog povrća i začina te jednim jedinim receptom na taj način možete postati vrhunski znalac pripreme ribe čiji okus će svatko za stolom pohvaliti.

Wednesday Addams Cheesecake

1h 20min

Izuzetno efektnog izgleda, ovu tortu je vrlo jednostavno pripremiti i kad je prerežete na stolu postići ćete onaj "wou" usklik i želju da svi probaju vašu tortu. Ova osvježavajuća torta je u stvari cheesecake s kokosom u kojem se mijenjaju katovi sočnoga biskvita i izvrsne cheese kreme te prevladavaju orašasti i slatko-kiseli okusi koje će pohvaliti svatko. Moja je preporuka za rođendane i slavlja teenagera koji uvijek žele nešto moderno, novo i neviđeno, ovakvo čudo neviđenih boja za tortu i njih uistinu oduševi, utoliko da stvori želju i za zajedničku pripremu torte.

Vatrena torta

1h 30min

Vatrenima treba 90 minuta da donesu još jednu pobjedu i zapale naša srca. Za Vatrenu tortu također treba 90 minuta. Nije malo i nije lagano, ali za pobjedu trebaju trud i vrijeme. Svakako se ispalti jer ova torta je pobjednik svakoga stola kao što su Vatreni pobjednici svakog srca.

Komiška pogača

(6)
1h 10min

Bogata nadjevom, komiška pogača prava je kulinarska delicija s našeg dalekog otoka. Uz čašu crnog vina naprocjenjivo je zadovoljstvo svakog obožavatelja finih i sočnih jela.