Moji recepti

Sočna torta od rogača i naranči

59min

Svojom specifičnom slatkasto - trpkom aromom i orašastim mirisom, mljeveni rogač daje posebnu notu slasticama, osobito u kombinaciji s narančama koje uravnotežuju njegov intenzivni okus i čine ga sočnim i podatnim. U želji da ga i vi više koristite u svojoj kuhinji, donosim recept za tortu koju lagano može izraditi i kulinarski početnik, a učinak će biti neobično, a vrhunsko zadovoljstvo svima koji su posluženi.

Riba u škrovadi

1h 10min

Bijela, oborita riba pečena u vinu ili po dalmatinski "riba u škrovadi" izuzetna je delicija koju je vrlo jednostavno pripremiti i sama sebi dostatna te ne zahtijeva dodatne priloge jelu. Nakon što jednom ovako pripremite ribu, uvidjet ćete da sami možete varirati vrstom ribe, dodanog povrća i začina te jednim jedinim receptom na taj način možete postati vrhunski znalac pripreme ribe čiji okus će svatko za stolom pohvaliti.

Komiška pogača

(6)
1h 10min

Bogata nadjevom, komiška pogača prava je kulinarska delicija s našeg dalekog otoka. Uz čašu crnog vina naprocjenjivo je zadovoljstvo svakog obožavatelja finih i sočnih jela.