Odvojite bjelanjke od žumanjaka. U posebnoj posudi čvrsto izradite bjelanjke, pa postupno dodajte polovinu odvaganog šećera u prahu i miksajte.
Rastopite čokoladu na pari. Maslac pjenasto umutite u njega dodajte rastopljenu čokoladu. Uz miksanje smjesi postepeno dodajte jedan po jedan žumanjak i drugu polovinu odvagane količine šećera u prahu. Dobro izradite.
Lagano sljubite smjesu s bjelanjcima, pa umiješajte brašno u koje je dobro pomiješan prašak za pecivo.
U okrugli kalup promjera 26 cm, koji je na dnu obložen masnim papirom te namašćen i posipan oštrim brašnom, usipajte biskvit i stavite u zagrijanu pećnicu na 180, cca 45 minuta.
Marmeladu zagrijte na laganoj vatri uz dodatak soka od naranči kako bi se sjedinilo u polutekuću smjesu.
Ohlađeni biskvit prerežite vodoravno da se dobiju 3 kore. Svaku koru premažite marmeladom od naranče, čak i na vrhu posložene torte. Kore će upijati sok i biskvit će biti sočan i ukusan.
Na pari zagrijte sastojke za glazuru i kad ne bude grudica premažite lagano preko cijele torte.