Nakon što ste dobro izmiješali suhe sastojke dodajte ulje i opet miješajte. Onda dodajte vodu. Napravite loptu od tijesta, prekrijte ju i stavite u hladnjak pola sata.
Izvadite tijesto iz hladnjaka i oblikujte ih u valjkaste keksiće dugačke desetak centimetara i malo deblje od vašega maloga prsta. Valjajte ih po radnoj plohi tako da ih kažiprstom malo stanjite u onim dijelovima gdje su ljuski prsti tanji.
Uzmite oljuštene bademe te na kraj svakog keksa utisnite jednu polovicu, da izgleda poput nokta. Vilicom iscrtajte crte, tako da izgleda realističnije. Drugu stranu keksa na kojoj nema nokta oblikujte da izgleda "odsječeno".
Potom iskoristite marmeladu. Važno je da je crvena jer treba izgledati poput krvi. Podignite svaki "nokat" te žličicom stavite pod njega malo marmelade te ponovno utisnite badem. Drugu stranu keksa također namažite marmeladom.
Na pleh stavite papir za pečenje kako vam marmelada ne bi zagorjela i zalijepila se. Nemojte pretjerati s pečenjem, neka ostanu svijetli. Pecite ih oko 15 minuta na 180 stupnjeva.