Prosijte brašno u veću zdjelu. Dodajte suhi kvasac i sol te dobro promiješajte. Napravite udubinu te dodajte šećer, mlijeko, vodu i ulje. Počnite mijesiti tijesto i nakon 5 minuta prebacite tijesto na pobrašnjenu radnu površinu. Mijesite još 5 minuta, oblikujte tijesto u loptu i premažite uljem.
Prebacite tijesto u posudu te je prekrijte vlažnom krpom. Ostavite da se diže oko 60 minuta.
Dok se tijesto diže zakuhajte velik lonac slane vode. U kipuću vodu ubacite hrenovke i kuhajte 3 minute. Izvadite i ostavite da se ocijede i ohlade na pladnju.
Zagrijte pećnicu na 190 stupnjeva. Dva lima ta pečenje prekrijte papirom za pečenje.
Dignuto tijesto pritisnite dlanom kako bi pustili zrak. Podijelite ga na 15 jednakih loptica. Uzmite jednu lopticu te je razvaljajte u dugački ovalni oblik. Na početak tijesta stavite hrenovku te je zarolajte kako bi je tijesto pokrilo. Stavite hrenovku na lim za pečenje i ponovite s ostatkom tijesta i hrenovka.
Ostavite da se peciva dižu 20 minuta prije pečenja. U manjoj zdjelici razmutite jaje i premažite peciva. Stavite u zagrijanu pećnicu i pecite 20 minuta. Poslužite odmah.