Pomiješajte oštro brašno, kokos, Dr. Oetker Sweet Zero zaslađivač i Dr. Oetker Finesse naribanu koricu naranče.
Dodajte hladni maslac narezan na kockice i prstima utisnite u mješavinu suhih sastojaka da nastane mrvičasta smjesa.
Sada dodajte jaje i kiselo vrhnje pa umijesite tvrđe tijesto. Kiselo vrhnje će pomoći da vam se tijesto ne raspada dok ga mijesite i oblikujete u kiflice.
Omotajte tijesto prozirnom folijom i ostavite u hladnjaku oko 20 minuta.
Za to vrijeme upalite pećnicu da se grije na 180 stupnjeva i veliki lim za pečenje obložite papirom za pečenje.
Izvadite tijesto iz hladnjaka pa odvajajte kuglice veličine oraha. Ako mislite da ne možete od oka pogoditi da su sve jednake, izvažite svaki komadić.
Provaljajte između dlanova i oblikujte kiflice. Stavljajte ih na lim obložen papirom za pečenje uz malo razmaka između svake.
Kiflice pecite oko 12 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 stupnjeva.
Dok su još tople uvaljajte kiflice u mješavinu Sweet Zero zaslađivača i Sweet Zero Vanilina. Spremite ih u limenu kutiju s poklopcem.
Super su jer ih možete pripremiti par dana prije Božića jer će biti još bolje kad malo odstoje.