Miksajte šećer i jaja 5 minuta, dok smjesa ne postane čvrsta i kremasta. Umiješajte koricu limuna.
Prosijte brašno, kukuruzno brašno i prašak za pecivo u drugu zdjelu. Nježno umiješajte u smjesu s jajima i dodajte otopljeni maslac. Smjestu pohranite na 20 minuta u hladnjak.
Pripremite kalupe za madlene (školjkastog oblika), namastite ih i punite svaki sa 2 žličice smjese. Smjese je dovoljno za 18 madlena.
Pecite na 180°C, 10-12 minuta, dok se madlene ne nadignu i pozlatne.
Pečene i još vruće madlene pošpricajte sokom 2 limuna u koji ste dodali žlicu šećera i ostavite da se ohlade.
Jagode sa šećerom u prahu blendajte u blenderu dok ne dobijete tekuću smjesu. Kod posluživanja, žlicom prelijte umak po madlenama.
Možete dodati i drugo bobičasto voće za dekoraciju.