Maslac, Sweet Zero i žumanjak umutite, dodajte ostale sastojke i umijesite prhko tijesto.
Omotajte ga prozirnom folijom i pustite da se odmori u hladnjaku oko 30 minuta.
Ohlađeno tijesto tanko razvaljajte (na oko 3 mm) između dva masna papira ili na dobro pobrašnjenoj površini.
Ako valjate na pobrašnjenoj površini, nemojte pretjerati s brašnom da ne ostane previše na keksima, a ako i ostane onda ga prije pečenja uklonite kuhinjskim kistom.
Kekse izrežite u oblike koje želite, bilo da su to klasični linzeri ili srca, zvjezdice, kružići.
Stavite oblikovane kekse na lim obložen papirom za pečenje. Pecite u pećnici zagrijanoj na 180 ⁰C oko 12 minuta.
Keksi ne smiju požutjeti jer su tada prepečeni - čim vidite da dobivaju boju po rubovima ih izvadite van iz pećnice.
Hladne kekse lijepite pekmezom od maline, a možete iskoristiti i bilo koji drugi voćni namaz.
S obzirom da u ovom tijestu za kekse nema šećera, idealno bi bilo da ih spajate marmeladom bez šećera, a još bolje domaćim pekmezom od šljiva bez šećera.