Zamijesite tijesto od svih navedenih sastojaka osim lješnjaka i razmućenog bjelanjka.
Oblikujte kuglice. Svaku kuglicu pritisnite i napravite udubljenje.
Lješnjake nasjeckajte, gornji dio svakog kolačića umočite u bjelanjak, zatim u nasjeckane lješnjake.
Kuglice pecite 15 minuta u pećnici koju ste prethodno zagrijali na 180 stupnjeva.
U lonac dodajte šećer i otopite ga na niskoj temperaturi.
Ulijte vodu i miješajte dok se šećer ne otopi.
Lonac uklonite s vatre i dodajte maslac i bijelu čokoladu. Miješajte dok se sastojci ne otope.
Zatim vratite na laganu vatru i kuhajte oko 1 minutu.
Dobivenu karamelu prebacite u zdjelu i ostavite da se malo ohladi.
Kekse napunite karamelom.
Otopite bijelu čokoladu na laganoj vatri i ostavite da se malo ohladi.
Ukrasite kekse tako da ih prošarate otopljenom čokoladom. Možete se poslužiti slastičarskom vrećicom za ukrašavanje.