Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Prelijte hladnu vodu preko kruha i stavite ga sa strane da se namoči.
U međuvremenu, pržite luk u maslacu, konstantno miješajući 10 minuta dok ne postane mekan i počne žutjeti.
Dodajte protisnuti češnjak i govedinu i dobro promiješajte, dinstajte mljeveno meso dok ne poprimi boju.
Umiješajte curry pastu, začine, chutney, datulje i pola količine lovorovih listova sa soli i puno mljevenog crnog papra. Pokrijte i pirjajte 10 minuta.
Istisnite vodu iz kruha, a zatim ga dodajte u mesnu smjesu, promiješajte. Ulijte u vatrostalnu posudu (dimenzija 23 x 33 cm i duboku oko 5-6 cm). Dobro pritisnite smjesu i zagladite.
Za preljev, dobro pomiješajte mlijeko i jaja sa začinima, a zatim prelijte meso.
Preostalo lovorovo lišće rasporedite po preljevu i pecite 35-40 minuta dok preljev ne poprimi zlatnu boju.