Lagano zagrijte ulje u loncu. Dodajte kardamom, lovor, štapiće cimeta i piskavicu te pržite nekoliko minuta dok se arome ne razviju. Dodajte sjeckani luk i pržite na jakoj vatri 10-15 minuta, povremeno miješajući.
Dodajte govedinu, zajedno s đumbirom i češnjakom. Pržite dok meso ne porumeni sa svih strana, oko 10 min. Umiješajte 1½ žličice soli, a zatim i ostale začine.
Dobro sve promiješajte.
Dodajte rajčice. Pokrijte i kuhajte na laganoj-srednjoj vatri oko 5 minuta, odnosno dok rajčice ne omekšaju.
Pomiješajte bhunu, ponovno poklopite i pirjajte na laganoj vatri još 1-1½ sata, dok govedina ne omekša. (Vrijeme ovisi o veličini komada govedine.) Ako curry tijekom kuhanja počne izgledati malo suh, podlijte vodom.
Ulijte malo vode da se curry razrijedi ako je potrebno– koliko će biti rijedak je na vama. Kuhajte dodatnih 7-10 minuta, a zatim pospite korijanderom i narezanim đumbirom i odmah poslužite.