Zagrijte pećnicu na 150 stupnjeva. S kruha skinite koru i narežite ga na manje komadiće. Na lim za pečenje rasporedite komadiće kruha i sušite u pećnici 7 do 10 minuta ili dok se potpuno ne osuše, promiješajte nakon 5 minuta.
Ohladite, zdrobite rukama ili u multipraktiku i spremite panko mrvice u posudu s poklopcem.
Batom za meso istucite svinjske kotlete da meso omekša.
U jednoj posudi pomiješajte brašno, papriku i sol, u drugu posudu stavite razmućeno jaje, a u treću panko mrvice.
Svinjske kotlete prvo stavite u smjesu od brašna, pa onda u jaje i na kraju u panko mrvice.
Na zagrijanom ulju pohajte kotlete do zlatne boje, dvije do tri minute sa svake strane.
Na kraju svinjske kotlete stavite na papirnate ubruse da se ocijedi višak ulja. Poslužite uz salatu i umak po želji.