Pohane šnicle u vinu

Vrijeme pripremePriprema
30min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
30min
Ukupno vrijemeUkupno
1h
KompliciranostTežina
Cijena
Pohane šnicle u vinu

Za ovo jelo svi će vas tražiti recept.

Sastojci

Broj porcija
4
1 kgtelečih šnicli
vezica peršina
6režnjeva češnjaka
200 mlbijelog vina
200 mlvode
sol, papar
krušne mrvice
jaja
brašno

Priprema

1 Pohanje

Šnicle posolite, uvaljajte u brašno, jaja i mrvice te ih pohajte na vrućem ulju.


Za to vrijeme isjeckajte peršin i češnjak.


2 Kuhanje u vinu

Kada je meso gotovo, zalijte ga vinom i vodom, posipajte ga češnjakom i peršinom, poklopite i pustite da se krčka 10 minuta.


Poslužite uz krokete ili neki drugi omiljeni prilog.