Orahe sitno nasjeckajte i pomiješajte ih sa šećerom i cimetom. Maslac omekšajte.
Prvi list kora za savijače premažite samo maslacem, poklopite drugim listom koji premažite maslacem i posipajte smjesom oraha.
Ostavite otprilike 1 cm do ruba kora kako bi ih kasnije mogli presavinuti. Na ovaj način slažite sve kore dok ih ne potrošite (zadnja se premazuje samo maslacem).
Rubove listova na duljoj strani preklopite prema unutra, kako nadjev ne bi iscurio i smotajte u formu rolade na kraćoj strani.
Zatim narežite kolutove debljine 2 cm i slažite ih u lim za pečenje premazan maslacem.
Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 170 stupnjeva otprilike 30 minuta.
U zdjelu stavite vodu, šećer i med i kuhajte dok ne zavrije, zatim dodajte limunov sok i kuhajte 10 minuta.
Ohlađenu baklavu zalijte toplim šećernim sirupom i ostavite da se natopi.