U posudu za miksanje ulijte vodu i dodajte 7 žlica brašna i sol. Nakon toga dodajte ostatak brašna i sjedinite sastojke. Mijesite još 5 minuta dok ne dobijete glatko tijesto.
Čvarke stavite u blender, dodajte sol i suhi luk. Blendajte dok ne dobijete grublju paštetu. Ako nemate blender možete na mašinu za mljevenje mesa usitniti čvarke ili ih nasjeckati nožem.
Na pobrašnjenoj površini razvaljajte tijesto na pola cm debljine.
Na polovicu površine tijesta rasporedite hrpice "paštete" od čvaraka.
Drugom polovicom, na kojoj nisu čvarci, preklopite tu polovicu s čvarcima i opet razvaljajte. Preklapanje ponovite još 4 puta. Nakon zadnjeg preklapanja tijesto nemojte valjati nego ga lagano pritisnite prstima, pokrijte krpom i ostavite da odmori 10 minuta.
Nakon 10 minuta, razvaljajte tijesto na prst debljine i režite željene oblike.
Čvarkuše posložite u lim za pečenje, obložen papirom za pečenje, pokrijte krpom i ostavite na toplom 30 minuta.
Nakon 30 minuta uključite pećnicu na 250 stupnjeva i pustite čvarkuše da se dižu još toliko koliko je potrebno da se pećnica ugrije.
Kada je pećnica ugrijana, premažite čvarkuše umućenim jajetom, posolite i pecite 15 minuta dok ne postanu hrskave.