Pomiješajte brašno, maslinovo ulje, sol i vodu. Mikserom, nastavcima za izradu tijesta, ili rukama umijesite glatko tijesto. Prema potrebi dodajte brašna.
Pokrijte tijesto čistom kuhinjskom krpom i ostavite 20 minuta.
Radnu površinu pospite brašnom. Dobiveno tijesto podijelite na četiri loptice, svaku razvaljajte u oblik pravokutnika dimenzija 35 cm x 20 cm.
Špinat dobro operite, ocijedite i sitno nasjeckajte.
U zdjelu stavite nasjeckani špinat, sitno nasjeckani češnjak, jaje i papar. Promiješajte, dodajte feta sir i još jednom promiješajte.
Polovicu razvaljenog tijesta premažite nadjevom. Preklopite drugom stranom tijesta, pritisnite rubove i uz malo vode čvrsto zatvorite tijesto.
Zagrijte malo ulja u velikoj tavi na srednje jakoj vatri. Stavite pripremljenu gozlemu u tavu pa pecite oko 3 minute dok ne porumeni, okrenite i pecite dok ne postane hrskava. Gozleme možete ispeći i na roštilju.