U posudu stavite žumanjke i šećer, lagano razmutite, dodajte naribanu koricu limuna, cimet i ekstrakta vanilije.
U smjesu ulijte vino, dobro promiješajte.
Veći lonac napunite do pola s vodom, pustite da voda zakuha, zatim smanjite vatru i na njega stavite posudu sa smjesom od jaja i vina. Pazite da posuda ne dodiruje vodu. Lagano pjenjačom mutite smjesu dok ne dobijete svijetlo žutu pjenastu kremu.
Nastavite mutiti još 10 minuta dok se smjesa ne počne zgušnjavati.
Rjeđu smjesu možete upotrijebiti kao preljev za palačinke, a gušću kao samostalni desert.
Kada krema postigne željenu gustoću, uklonite je s pare, kratko miješajte kako se krema ne bi zalijepila za posudu.
Mlaku kremu ulijte u pripremljene čaše, dodajte voće po želji ili kekse i ostavite da se ohladi.