Borovnilino

Vrijeme pripremePriprema
40min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
40min
Ukupno vrijemeUkupno
1h 20min
KompliciranostTežina
Cijena
Borovnilino
Savršeno osvježenje nakon napornog dana. Kombinacija kiselkastih borovnica i slatke kreme od vanilije pravi je užitak.

Sastojci

Broj porcija
45

Biskvit

100 gtekućeg jogurta
100 gglatkog brašna
0,5praška za pecivo
50 gšećera
2 žliceulja
0,5vanilin šećera

Krema

2pudinga od vanilije
700 mlmlijeka
6 žlicašećera
50 gmaslaca
200 mlvrhnja za šlag
borovnice

Priprema

1 Napravite biskvit

Izmiksajte sve sastojke za biskvit i pecite u protvanu 20x30 s papirom za pečenje na 200 stupnjeva 15-20 minuta. Kada se biskvit ohladi, režite čašicom krugove i svaki prerežite na pola.


2 Napravite kremu

Za kremu skuhajte puding s mlijekom i šećerom. U hladno dodajte maslac i izrađeno vrhnje za šlag.


3 Složite

Na dno čašice staviti polovicu biskvita, na njega kremu i red borovnica. Zatim stavite drugu polovicu biskvita, kremu i na vrh borovnice. Ohladite.

lucrecia

Ključne riječi