Pomiješajte sve sastojke za podlogu. Mlijeko se dodaje postepeno na kraju, dok ne postignete smjesu koja se može lako utisnuti u kalup.
Dobivenu smjesuje utisnite u kalup (20 cm) i pecite na 180 stupnjeva oko 10 minuta. Nakon 10 minuta, podlogu izvadite iz pećnice i ostavite da se ohladi.
Dok se podloga peče, na srednje jakoj vatri zagrijte vrhnje za šlag do vrenja. Uklonite s vatre i prelijte preko čokolade pa miješajte dok ne dobijete glatku smjesu.
Dobivenu smjesu prelijte preko podloge, ravnomjerno rasporedite pa stavite u hladnjak na 1 sat.
Mikserom kratko umutite mascarpone sir i šećer u prahu, zatim dodajte vrhnje za šlag i mutite sve dok ne dobijete jednoličnu smjesu.
Kremu rasporedite po ohlađenoj čokoladi, ukrasite po želji i vratite u hladnjak na još minimalno 1-2 sata, ali najbolje preko noći.