Od brašna, maslaca sobe temperature (omekšali) i kiselog vrhnja umijesite tijesto.
Ukoliko vam je tijesto ljepljivo i premekano, dodajte još brašna da dobijete glatku i kompaktnu smjesu.
Tijesto podijelite na 6 jednakih djelova i od njih oblikujte kuglice.
Pospremite kuglice u frižider na nekoliko sati, najbolje preko noći te ga valjajte slijedeći dan.
Kad kuglice izvadite iz frižidera, ostavite ih par minuta da se otpuste.
Svaku kuglicu razvaljajte na pobrašnjenoj podlozi u krug te svaki krug podijelite na 8 trokuta.
Nadjev stavljajte na široki dio trokuta te ih motajte tako da nadjev ostane zatvoren da ne iscuri van.
Pecite na papiru za pečenje 15 do 20 minuta na 180 stupnjeva, gotovi su kada od gore i dolje dobiju lijepu boju.
Gotove kiflice posipajte šećerom u prahu.