Miksajte bjelanjke i postepeno dodajte šećer.
Nakon toga dodajte kokos i brašno te sjedinite smjesu.
Prebacite smjesu u okrugli kalup promjera 20 cm i pecite 20 minuta na 180 stupnjeva.
Kad se biskvit ohladi, prerežite ga na dva dijela, kako biste dobili dva tanja biskvita.
Izmiješajte želatinu s vodom kako bi se otopila.
Ukuhajte voće sa šećerom. Kada se voće ukuha, dodajte otopljenu želatinu.
Ovu smjesu podijelite na tri jednaka dijela.
Umutite mascarpone sa šećerom u prahu.
Jednu žlicu mascarpone kreme otopite u lončiću sa želatinom pa pomiješajte s ostalim mascarponeom.
U ovu kremu dodajte šlag koji ste umutili od vrhnja za šlag.
U kalup stavite prvi biskvit. Preko biskvita rasporedite polovicu bijele kreme.
Preko kreme stavite trećinu preljeva od voća. Preko preljeva stavite drugi biskvit.
Drugu polovicu bijele kreme pomiješajte s dvije trećine preljeva od voća, pa rasporedite preko biskvita.
Na vrh stavite preostalu trećinu preljeva od voća.
Tortu ohladite u hladnjaku najmanje 3 sata, a najbolje preko noći.