U velikoj posudi zamiješajte brašno, šećer i sol.
Rastopite kvasac u 20 ml mlake vode i prstohvat šećera, zatim pomiješajte s uljem, mlijekom, rižinim octom i 200 ml mlake vode.
Zamiješajte tekućinu s brašnom i mijesite 10-15 minuta dok se ne dobije potpuno glatka smjesa, ps pokrijte krpom i pustite da se diže 2 sata.
Stavite tijesto na ravnu površinu, izravnajte ga rukama, posipajte praškom za pecivo te mijesite 5 minuta, a onda podijelite tijesto na 18 jednakih dijelova i bulirajte ga. Ostavite 5 minuta da odmori.
Razvaljajte kuglice samo u jednom smjeru, namažite uljem i presavinite na pola, složite na izrezane kocke masnog papira za pečenje, te slažite na široki pladanj.
Pokrijte folijom i ostavite da se diže 1.5 h. Kuhajte na pari 8 minuta.
PUNJENJE: Mašti na volju: svinjetina, piletina, riba, razne salate, ne zaboravite na umake, igrajte se.