Sve suhe sastojke osim šećera pomiješajte u posudi, a šećer i jaja izmiksajte u drugoj posudi. U šećer i jaja dodajte mokre sastojke, promiješajte, a zatim umiješajte i suhe sastojke i dobro izmiksajte.
Kalup obložite papirom za pečenje, ulijte smjesu i pecite 50 minuta na 180 stupnjeva. Provjerite čačkalicom ako je gotovo, a kada bude gotov, biskvit ohladite i prerežite na dva dijela.
Mikserom izradite vrhnje za šlag, a u drugoj posudi izmiksajte krem sir i šećer u prahu. Dodajte i kikiriki maslac pa miksajte dok ne dobijete kremu. U kremu umiješajte izrađeno vrhnje za šlag, a zatim i izmiksajte.
Pripremite pladanj na kojemu ćete složiti kolač - na dno stavite biskvit koji ćete premazati kremom, a zatim na kremu ide još jedan sloj biskvita koji se opet premaže kremom.
Kolač možete dekorirati po želji - na vrh možete dodati šlag i posipati kakaom ili čokoladom u prahu. Ostavite u hladnjaku preko noći, a zatim poslužite.