Sve sastojke umutite, prekrijte folijom i ostavite sat vremena u hladnjaku da se smjesa ohladi. Ispecite palačinke.
Za bijelu kremu umutite šećer i slatko vrhnje i miksajte dok ne dobijete konzistenciju šlaga. Kremu prebacite u vrećicu za ukrašavanje.
Čokoladu za kuhanje umutite sa 100 ml slatkog vrhnja. Ohladite na sobnoj temperaturi. Prohlađenu čokoladu umiješajte sa 270 ml slatkog vrhnja, a kada pomiješate, izradite mikserom u čvršću kremu. Prebacite u vrećicu za ukrašavanje.
Palačinke složite jednu na drugu i uz pomoć kalupa za torte oblikujte ih tako da sve budu jednake veličine i okrugle.
Na pladnju za posluživanje zatim složite tortu - uzmite jednu palačinku, premažite ju smeđom kremom, a zatim s pomoću vrećice za ukrašavanje kremu istisnite na pet dijelova i između svakog ostavite razmak.
Preko smeđe kreme stavite drugu palačinku, utisnite ju tamo gdje ste napravili razmak i na te utisnute dijelove palačinke istisnite bijelu kremu. Gore stavite palačinku i ponavljajte postupak dok vam ne ponestane sastojaka.
Tortu na kraju premažite bijelom kremom i po vrhu ju možete posipati naribanom čokoladom.