Starinska puding torta s petit keksom

Vrijeme pripremePriprema
10min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
4min
Ukupno vrijemeUkupno
14min
KompliciranostTežina
Cijena
Starinska puding torta s petit keksom

Torta kao bakina.

Sastojci

Broj porcija
20
600 mlmlijeka
2pudinga od vanilije
6 žlicašećera
1vanilin šećer
100 gmargarina
150 gkrem sira
300 gpetit keksa

Priprema

1 Napravite puding

U 200 ml mlijeka pomiješajte puding, šećer i vanilin šećer, a ostatak mlijeka stavite kuhati.


Kad je mlijeko zakuhalo, umiješajte smjesu s pudingom i skuhajte puding. Ohladite te dodajte margarin i krem sir.


2 Dodajte petit keks

U pripremljenu kremu dodajte izlomljeni petit keks. Smjesu utisnite u kalup za torte i obložite ju s prozirnom folijom kako bi lakše izvadili kolač nakon hlađenja.


Prekrijte kolač prozirnom folijom i dobro ohladite. Na kraju ga možete ukrasiti šlagom.

....i malo Tonke
....i malo Tonke
Glazbenica čija je najveća strast kuhanje. :)