Na dno protvana stavite papir za pečenje i na njega lisnato tijesto (1 list, drugi ide na vrh).
Na pari otopite čokoladu i stavite sa strane da se ohladi.
Odvojite bjelanjke od žumanjaka i umutite čvrsti snijeg od bjelanjaka.
Zajedno umutite žumanjke, šećer i vanilin šećer dok ne bude pjenasto pa dodajte mljevene lješnjake i čokoladu i sve dobro sjednite, pa na kraju dodajte snijeg od bjelanjaka.
Na sirovo lisnato tijesto prelijte smjesu i stavite peći 30 minuta na 150 stupnjeva.
Za to vrijeme napravite kremu.
Odvojite 4/5 količine mlijeka i zajedno sa šećerom i vanilin šećerom stavite na laganu vatru.
Brašno i gustin pomiješajte s preostalim mlijekom i lagano ulijte u vrelo mlijeko.
Kuhajte kremu desetak minuta pa ju pustite da se hladi na sobnoj temperaturi.
Kad se krema ohladila, u nju dodajte maslac sobne temperature pa kremu rasporedite preko tijesta.
Lisnato tijesto koje ide preko kreme lagano zarežite na željene kockice (ne do kraja) i stavite peći 15 minuta na 150 stupnjeva.
Kad je gotovo, stavite ga preko kreme, stavite da se hladi pa posipajte šećerom u prahu i režite.