Bjelanjke miksajte u čvrsti snijeg i dodajte mu šećer i još miksajte. Dodajte žumanjak po žumanjak i lagano miksajte.
Dodajte kuhanu kavu. Na kraju umiješajte sve suhe sastojke. Stavite sve u lim dimenzija 20×30 cm obložen papirom za pečenje i pecite na 180°C 25 minuta. Biskvit ohladite.
Stavite kuhati mlijeko i brašno,koje stalno miješate do guste kreme. Kremu ohladite i u ohlađenu dodajte maslac izmiksan sa šećerom i vanilin šećerom.
Biskvit izrežite okruglim kalupićem i svaki prerežite na pola tako da iz jednoga dobijete dva koje spajate kremom.
Svaki spojeni krug (valjak, šubaricu) namažite u sredini i bočno cijeli uvaljajte u kokos.
Na kraju čokoladu otopite na pari i dodajte joj vrhnje i ulje .Kada je sve sjedinjeno stavite glazuru po šubaricama. Ostavite da se stisne i da se one ohlade.