Jaja, šećer, kiselo vrhnje i prvi manji dio brašna pjenasto miksajte dok se šećer ne otopi.
Dodajte preostalo brašno i umijesite tijesto.
Tijesto podijelite na 7 jednakih dijelova. Svaki dio razvaljajte u oblik pravokutnika.
Razvaljane kore pecite na obrnutoj strani lima za pečenje na papiru za pečenje 5-7 minuta na 200 stupnjeva. Kore moraju ostati svijetle.
U posudi pomiješajte brašno, kakao i šećer, dodajte mali dio mlijeka i dobro promiješajte kako ne bi ostale grudice.
Mlijeko i maslac zakuhajte do vrenja pa dodajte umućene suhe sastojke, ukuhajte kremu.
U kuhanu mlaku kremu dodajte nasjeckanu čokoladu i dobro promiješajte kako bi se čokolada otopila.
Toplom kremom nadjenite kore, naizmjence slažući kore i kremu dok ne utrošite sve sastojke. Zadnju koru nemojte premazati kremom.
Gotovu mađaricu ostavite da se ohladi preko noći.
Kako bi slojevi bili ravnomjerniji možete je prije hlađenja opteretiti npr knjigom.
Čokoladu i maslac otopite na pari pa prelijte ohlađenu mađaricu.