Pjenasto izmiksajte jaja sa šećerom, dodajte ulje i jogurt te na kraju brašno prosijano s praškom za pecivo. Izmiksajte.
Izlijte u lim za pečenje koji stelagano nauljili i pobrašnili, poslažite višnje po smjesi i stavite peći na 180°C 20-tak minuta.
U zdjelu ulijte pola količine mlijeka i prašak puding od vanilije. Promijesajte pjenjačom. Preostalo mlijeko stavite kuhati te kada zavri, dodajte izmiješani sadržaj pudinga s mlijekom.
Kuhajte oko 5 minuta dok se ne zgusne. U vruće dodajte kiselo vrhnje. Izmiješajte dobro pjenjačom da se sjedini te prelijte preko pečenog biskvita.
Ostavite u hladnjaku oko sat vremena da se krema stisne. Za to vrijeme pripremite crveni preljev - bit će vam dosta zadnjih 15 minuta hlađenja za skuhati sok od višanja s pudingom.
Stavite kuhati pola količine soka od višanja i šećer, a u preostali dio soka dodajte prašak za puding od vanilije , izmiješajte i odložite na kratko sa strane.
Kada sok sa šećerom na vatri zavri, dodajte izmiješani sadržaj pudinga sa sokom i kuhajte dok se ne zgusne, oko 5 minuta.
Preljev još vruć prelijte preko kreme, poravnajte i ostavite da se dobro ohladi, najbolje preko noći.