Napravite pudinge s mlijekom i šećerom prema uputstvima na pakiranju i ostavite ih da se ohlade.
Kad se puding ohladio dodajte maslac koji je malo omekšao na sobnoj temperaturi (narežite ga na kockice da bolje omekša) i dobro sve izmiksajte.
U pleh dimenzija 34 cm x 24 cm x 6 cm poredajte petit kekse kratko namočene u mlijeko.
Kremu razdijelite na 3 dijela i stavite prvi dio na kekse i poravnajte.
Dodajte opet red keksa namocenog u mlijeko.
Nastavite dalje tim redoslijedom dok ne potrošite kremu. Zadnji red stavite petit kekse.
300 ml vrhnja za šlag s 36% m.m. stavite u lonac i zagrijavajte na laganoj temperaturi do vrenja (ne smije provriti).
Maknite s ploče i dodajte 300 g narezane čokolade za kuhanje. Ostavite da stoji 1-2 minute pa miješajte sve dok ne dobijete glatku tamnu smjesu. Dobili ste čokoladni ganache. Ostavite ga kratko da se prohladi.
Ganache prelijte preko petit keksa. Kolač ostavite u frižideru nekoliko sati ili preko noći.