Brašno pomiješajte s maslacem sobne temperature. Dodajte šećer i sol pa sjedinite sve sastojke. Dodajte dio po dio kiselog vrhnja. Količina je okvirna - ovisno o brašnu, možda će trebati malo više ili manje od navedene količine kiselog vrhnja.
Tijesto treba biti mekano. Kad ste ga umijesili, pokrijte ga i ostavite oko pola sata na hladnijem mjestu.
Odstajalo tijesto razvaljajte, ali ne skroz tanko.
Zagrijte mlijeko. Na pari otopite čokoladu. Orahe sameljite.
Mljevene orahe prelijte vrućim mlijekom. Dodajte maslac, šećer, rum, cimet i otopljenu čokoladu. Dobro promiješajte.
Ako niste ljubitelj oraha, slobodno ih zamijenite makom.
Razvaljano tijesto premažite nadjevom i čvrsto zarolajte.
Režite na komade širine oko pola centimetra.
Slažite u kalup obložen masnim papirom.
Pacite u pećnici zagrijanoj na 170 stupnjeva, otprilike 20 minuta.