Junetina s ananasom

Vrijeme pripremePriprema
5min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
15min
Ukupno vrijemeUkupno
20min
KompliciranostTežina
Cijena
Junetina s ananasom by Unsplash Unsplash

Sastojci

Broj porcija
2
400 gjunećeg buta
50 mlsoja sosa
1 žlicarižinog octa
2 žlicesmeđeg šećera
2 žliceulja
200 gsvježeg ananasa
2mlada luka (nasjeckana, i zeleni dio)
sriracha ili neki ljuti umak po želji (ako volite ljuto)

Priprema

1 Marinirajte meso

Pomiješajte junetinu narezanu na tanke trakice, soja sos, šećer i rižin ocat i ostavite 10-ak minuta. Ako nemate vremena, može i kraće, a može i pola sata do sat vremena.


2 Pržite

Zagrijte wok ili dublju tavu koju ste nauljili. Pržite junetinu sa svih strana - neće trebati dugo jer su komadići tanki.


Dodajte mladi luk i ananas. Miješajte i pržite još par minuta. Poslužite na kuhanoj riži.

Index Recepti logo
Index Recepti
Stvarni recepti koje možete napraviti kod kuće. Testirani. Bez pjenica i posteljica, obećajemo.