Dodajte kriške svinjske potrbušine, temeljac, đumbir, češnjak, rižino vino i šećer u veliku tavu s debelim dnom. Pustite da zavrije, zatim poklopite, pa smanjite vatru i kuhajte 2 sata.
Ugasite vatru, izvadite svinjetinu iz tave i osušite je kuhinjskim ručnicima. Svinjetinu nasjeckajte na komade veličine zalogaja.
(Tekućina vam za ovaj recept više neće trebati, ali je savršena za tajlandsku ili kinesku juhu s rezancima)
U maloj posudi pomiješajte polovicu ulja za glazuru, prstohvat soli i papra, đumbir, čili, med, smeđi šećer, soja umak i pastu od limunske trave.
U čistu tavu dodajte preostalo biljno ulje i zagrijte ga na srednje jakoj vatri. Dodajte svinjetinu, zajedno s prstohvatom soli i papra, i pržite, redovito okrećući, dok svinjetina ne počne dobivati zlatnu boju. Budite oprezni jer ulje može prskati u ovoj fazi.
Sada prelijte glazuru preko svinjetine i nastavite kuhati nekoliko minuta, često okrećući svinjetinu, dok ne postane tamna i ljepljiva.
Maknite s vatre i poslužite. Možete ukrasiti s malo mladog luka i čili pahuljica.