Očistite meso od viška žilica i masnoće. Narežite ga na tanke rezance i stavite u zdjelu koja nije od metala te pomiješajte s ribanom narančinom korom i sezamovim uljem. Prekrijte plastičnom folijom i stavite u hladnjak na 20 minuta.
Pomiješajte narančin sok i fini jestivi škrob ta odložite sa strane.
Zagrijte ulje u tavi ili woku i pecite dio po dio mesa na jakoj vatri dok ne dobije tamnu boju. Odložite ispečeno meso i držite ga na toplom.
Ponovno zagrijte tavu te pristavite luk, mrkvu i mahune. Pržite ih na jakoj vatri oko 2 minute ili dok ne omekšaju. Kad povrće omekša, ulijte mješavinu narančinog soka i jestivog škroba. Malo smanjite vatru i miješajte dok umak ne proključa i zgusne se.
Vratite meso u tavu, dodajte sjemenke sezama, soju i sezamovo ulje te miješajte dok se ne zagrije.
Poslužite odmah i uživajte.