Naribajte narančinu koru, a zatim ocijedite polovicu naranče i limuna kako bi dobili sok. Đumbir naribajte, češnjak nasjeckajte ili protisnite, a mladi luk narežite na kolutiće.
Zagrijte tavu na srednje jakoj vatri i dodajte vodu, sok od naranče, sok od limuna, rižin ocat i soja umak. Umiješajte 1 žlicu narančine kore, smeđi šećer, đumbir, češnjak, mladi luk i čili pahuljice. Miješajte, a kad umak zavrije maknite s vatre i ohladite 15 minuta.
Komadiće narezane piletine stavite u plastičnu vrećicu koja se može zatvoriti i u nju dodajte 230 ml ohlađenog umaka, a ostatak sačuvajte. Stavite u hladnjak na 2 sata.
U drugu plastičnu vrećicu pomiješajte brašno, sol i papar. Dodaje mariniranu piletinu, zatvorite vrećicu i dobro protresite.
Na srednje jakoj vatri zagrijte maslinovo ulje i pržite piletinu, često miješajući, otprilike 8 - 10 minuta ili dok ne poprimi zlatnu boju.
Pečenu piletinu prebacite na tanjur i prekrijte folijom.
U istu tavu dodajte ostatak umaka i miješajte dok ne zakipi. U manjoj posudici pomiješajte kukuruzni škrob i vodu, pa dodajte umaku. Smanjite vatru, dodajte pečenu piletinu, i krčkajte 5 minuta uz povremeno miješanje.
Poslužite uz rižu ili rezance, a po želji po mesu posipajte sezamove sjemenke.