Kruh namočite u mlijeku. Luk sitno nasjeckajte i popržite na tavi dok ne postane staklast. Luk dodajte u ocijeđeni kruh, dodajte sitno sjeckani peršin, nasjeckani češnjak, meso, sol, papar i na kraju dodajte 1 jaje, dobro promiješajte kako bi se sastojci sjedinili.
4 jaja kuhajte 5-7 minuta, ohladite ih i ogulite.
Smjesu mesa podijelite na 4 dijela. Uzmite četvrtinu, na dlanu oblikujte pljeskavicu, u sredinu stavite jaje, zatvorite mesom i rukama oblikujte kuglu. Pazite da je jaje obloženo sa svih strana. Postupak ponovite sa ostalim jajima.
Uvaljajte pripremljeno jaje u brašno, umućeno jaje i krušne mrvice, pecite jedno po jedno. Okrečite žlicom da se jednolično ispeku i ne izgube oblik.
Pečena jaja izvadite na kuhinjski ubrus kako bi upio višak masnoće i poslužite topla.