U zdjelu stavite brašno, napravite malo udubljenje u sredini. Dodajte 2 jaja, polovicu maslinovog ulja, sol i rukama dobro izmiješajte, pa mijesite 3-5 minuta.
Zamotajte tijesto u plastičnu foliju i stavite ga u hladnjak da odstoji 1 sat.
Luk i peršin sitno nasjeckajte. Dodajte ulje u tavu i pirjajte luk dok ne postane proziran. Ostavite sa strane da se ohladi.
Pecivo narežite na komade i stavite u zdjelicu. Prelijte vrućim mlijekom i pustite da se pecivo namače 10 minuta.
Sad sve pomiješajte. U zdjelu dodajte mljevenu junetinu, jaje, pirjani luk i peršin, te namočenu žemlju. Začinite soli i paprom. Dobro promiješajte kako bi se sastojci sjedinili.
Pobrašnite radnu površinu, od tijesta napravite dvije kugle. Provucite svaku kroz mašinu za tjesteninu ili ručno razvaljajte, dok ne bude debljine pola centimetra.
Na svaku traku dodajte nadjev od mesa, zarolajte pa režite na šnite.
Kuhajte u juhi 6 - 7 minuta.