Sjedinite 250 ml mlakog mlijeka sa žličicom šećera, brašna i kvascem. Ostavite kratko da kvasac proradi. U većoj posudi umutite jaje, sol i ulje, zatim dodajte smjesu s kvascem i brašno te umijesite tijesto i ostavite ga da naraste.
Podijelite tijesto na dva dijela, razvaljajte u krug i razrežite na 12 trokutića. Punite ih nadjevom za pizzu, posipajte origanom i zarolajte u kiflice. Kako ih punite, tako ih slažite u pekač obložen papirom za pečenje. Ostavite kiflice još 30-ak minuta da odmore, a za to vrijeme možete uključiti pećnicu neka se zagrije do 220 stupnjeva.
Sjedinite žumanjak i malo mlijeka te dobivenom smjesom premažite kiflice. Posipajte kiflice sjemenkama po izboru (sezam, kim, mak...) i s malo krupne soli, zatim preko njih naribajte i margarin. Ubacite u zagrijanu pećnicu i pecite dok ne porumene.