Pomiješajte 100 ml vode, kvasac i 100 g brašna u manjoj posudi. Ostavite 10 minuta da smjesa naraste.
Uspijte ostatak brašna u veću posudu i dodajte ostale sastojke i pripremljeni kvasac. Rukom umijesite mekano i glatko tijesto.
Posudu s tijestom pokrijte krpom i ostavite da se diže 30-60 minuta.
Nasjeckajte luk na ploške. Na 60 ml ulja popržite luk. Kad je luk dobio zlatnu boju dodajte pelate, vino i papar te pirjajte na laganoj vatri oko 10 minuta. Ostavite da se ohladi.
Podijelite tijesto na dva dijela. Jedan dio razvaljajte na debljinu 1,5 cm u oblik kruga. Prebacite tijesto u okrugli pekač promjera 28 cm koji ste prethodno nauljili tako da visi preko ruba.
Na tijesto stavite pripremljeni nadjev pa posložite slane inćune. Razvaljajte drugu polovicu tijesta i prekrijte nadjev.
Donji rub tijesta prebacite preko ruba gornjeg i zamotajte. Pogaču premažite maslinovim uljem, izbodite vilicom na nekoliko mjesta i stavite peći u zagrijanu pećnicu na 180 stupnjeva 40 minuta.