Prvo obložite pladanj ili lim za pečenje papirom za pečenje.
U velikoj zdjeli pomiješajte šećer u prahu, maslac od kikirikija, maslac, mrvice graham krekera, med i sol. Pjenjačom ili ručnim mikserom miješajte sastojke dok smjesa ne postane glatka i potpuno sjedinjena.
Koristeći malu žlicu, od smjese oblikujte kuglice i odlažite ih na pripremljeni lim ili pladanj.
Oblikovane kuglice stavite u hladnjak na 30 minuta kako bi kasnije s njima mogli lakše rukovati.
U zdjeli srednje veličine pomiješajte otopljenu bijelu čokoladu i ulje. Miješajte dok smjesa ne postane glatka.
Kuglice umočite u bijelu čokoladu i stavite na pladanj ili lim za pečenje obložen papirom za pečenje.
Kuglice ukrasite šarenim mrvicama ili posipom po želji pa stavite u hladnjak na 1 do 2 sata kako bi se stegnule.