Jabuke treba oguliti i naribati. Dodajte limun, šećer i cimet i na malo maslaca ih izdinstajte, dok ne potamne.
Umiješajte orahe i ostavite da se dobro ohladi.
Za tijesto izmiksajte mokre sastojke sa šećerom pa dodajte brašno i prašak za pecivo. Rukom umijesite glatko neljepljivo tijesto.
Zamotajte u prozirnu foliju i stavite u zamrzivač 10-ak minuta ili pola sata u frižider.
Izvadite tijesto i podijelite ga na pola. Svaku polovicu razvaljajte u pravokutnik debljine malo manje od pola cm. Pola nadjeva rasporedite po cijeloj površini osim rubova te zarolajte.
Zamotajte u prozirnu foliju i stavite oba rolata u zamrzivač na 10 minuta da se stisne.
Rolate režite na šnite debljine oko 1.5 cm. Stavite ih na papir za pečenje i pecite na 180 stupnjeva cca 15 minuta, dok se dobiju zlatnu boju.
Posipajte šećerom u prahu.