Odvojite bjelanjke od žumanjaka i umutite ih u čvrsti snijeg.
U snijeg dodajte sol, ulje i žumanjke pa sve sjedinite.
Dodajte brašno i prašak za pecivo i ponovo sve sjedinite u ujednačenu smjesu.
Podijelite smjesu na tri jednaka dijela.
U jedan dio dodajte ajvar, u drugi peršin, a u treći dio nemojte ništa dodavati.
U kalup obložen papirom za pečenje dimenzije 30x40 cm, izlijte sve 3 smjese jednu pokraj druge i malo ih poravnajte lopaticom.
Pecite 20 minuta u pećnici koju ste prethodno zagrijali na 180 stupnjeva.
Ispečenu koru izvadite i zajedno s papirom stavite na vlažnu kuhinjsku krpu.
Dok se kora hladi, pripremite nadjev. tako što ćete sve sastojke pomiješati.
Ohlađenu koru prerežite na tri jednaka dijela i svaki dio nadjenite većom količinom nadjeva.
Na kraju sve ukrasite s malo peršina i dobro ohladite prije posluživanja.