U posudu stavite brašno, sol i ulje pa dodajte mlaku vodu.
Umijesite mekano glatko tijesto koje se ne lijepi. Za ovo će vam trebati 15 minuta ako mijesite rukama ili 8-10 minuta ako mijesite kuhinjskim robotom.
Oblikujte ga u kuglu, lagano premažite s malo ulja, vratite u posudu, prekrijte čistom krpom i ostavite da se odmori 30 minuta.
Odstajalo tijesto prebacite na pobrašnjeni stolnjak. Prvo valjkom za tijesto lagano razvaljajte tijesto, a zatim ga pažljivo rukama razvucite počevši od sredine prema rubovima tijesta, krećući se u svim smjerovima.
Tijesto tanko razvucite preko cijelog stola tako da rubovi vise sa strane.
Zadebljane rubove tijesta odrežite, razvučeno tijesto pokapajte uljem te lagano i pažljivo premažite maslacem i preklapajte od rubova prema sredini dok ne dobijete veličinu posude za pečenje.
Stavite tijesto u posudu za pečenje, prelijte rastopljenim maslacem te pecite oko 40 minuta na 220 stupnjeva.