Umutite bjelanjke u čvrst snijeg.
Umutite žumanjake sa šećerom, brašnom, kakaom, uljem i praškom za pecivo.
Na kraju lagano kuhinjskom lopaticom umiješajte snijeg od bjelanjaka.
Izlijte smjesu u veću posudu za pečenje (oblik po želji).
Pecite u pećnici koju ste prethodno ugrijali na 180 stupnjeva. Trebalo bi biti gotovo nakon otprilike 15 minuta. Provjerite čačkalicom da li je pečeno.
Nakon što se biskvit ohladi, premažite ga bijelom kremom koju ste dobili miješanjem maslaca, šećera i krem sira.
Skuhajte puding od vanilije sa šećerom prema uputama na pakiranju, ali umjesto mlijeka koristite Fantu.
Prelijte preko bijele kreme pa ohladite u hladnjaku na barem 2 sata.
Uzmite hladno vrhnje za šlag iz hladnjaka. U većoj zdjeli, koristeći električni mikser, počnite mutiti vrhnje na niskoj brzini.
Postupno povećavajte brzinu kako vrhnje postaje sve gušće. Miješajte dok ne postane čvrsto i formira se šlag.
Pazite da ne pretjerate s miješanjem kako šlag ne bi postao maslac.
Nakon što ste ohladili kolač u hladnjaku, pažljivo rasporedite umućeni šlag preko žute kreme. Ako želite, možete koristiti i vrećicu za ukrašavanje kako biste dodali šlag u dekorativnim oblicima.
Ukrasite po želji i dobro ohladite prije posluživanja.