Izvadite sve sastojke kako biste ih imali pri ruci. Osigurajte da je maslac na sobnoj temperaturi.
U velikoj zdjeli koristite električni mikser za miješanje maslaca dok ne postane kremast.
U drugoj zdjeli, pjenasto umutite jaja sa šećerom dok ne dobijete svijetlu i prozračnu smjesu.
U zdjelu s umućenim maslacem dodajte smjesu od jaja i šećera. Miješajte dok se ne poveže. Zatim dodajte kiselo vrhnje.
Polako dodajte kokosovo mlijeko u smjesu, ali zadržite 4 žlice za glazuru.
Dodajte kokosovo brašno, naribanu koricu oba limuna i sok od jednog limuna.
U posebnoj zdjeli pomiješajte palentu, pšenično brašno i prašak za pecivo, a zatim postepeno dodavajte u glavnu smjesu.
Prebacite tijesto u namazan i pobrašnjen kalup. Pecite na 180 stupnjeva oko 40 minuta. Koristite čačkalicu za provjeru.
Iscijedite sok od preostalog limuna. Dodajte kokosovo mlijeko koje ste odvojili za glazuru, zatim postepeno dodajte šećer u prahu.
Nakon što se malo ohladio, prelijte kolač pripremljenom glazurom.