U posudu stavite brašno, šećer, limun šećer i narezani maslac. Maslac dobro utrljajte u brašno kako se ne bi stvorile grudice. Zatim dodajte kiselo vrhnje i umijesite, a po potrebi dodajte još malo kiselog vrhnja.
Tijesto zamotajte u prozirnu foliju i stavite u hladnjak na 30 minuta, a za to vrijeme ogulite i naribajte kruške i jabuke.
Pomiješajte kruške i jabuke, dodajte šećera po potrebi, kao i malo cimeta. Umiješajte i krušne mrvice da upiju višak tekućine iz voća. Dodajte i malo limunovog soka.
Tijesto izvadite iz hladnjaka i podijelite ga na dva jednaka dijela. Prvi dio razvaljajte i stavite u lim koji ste prethodno namastili i pobrašnili i stavite da se peče 10 minuta na 170 stupnjeva.
Dok se peče, razvaljajte i drugi dio tijesta. Zatim izvadite polupečenu koru, premažite nadjevom od krušaka i jabuka i na to stavite drugu koru. Izbockajte ju nožem i pecite otprilike 45 minuta na 170 stupnjeva.
Pospite šećerom u prahu i poslužite.