Žumanjke i šećer umutite pjenjačom ili mikserom, dodajte im ostale sastojke i 200 ml mlijeka, sve sjedinite da nema grudica, a preostalih 300 ml mlijeka stavite kuhati. Kada mlijeko prokuha dodajte mu smjesu i miješajte dok se ne zgusne.
Prebacite u plastičnu posudu pa prekrijte prozirnom folijom da se ne stvori korica. U mlaku, skoro hladnu smjesu dodajte umućeni šlag te napunite rolice, a na kraju ih pospite šećerom u prahu.
Lisnato tijesto narežite na trakice, stavite malo ulja na ubrus pa lagano premažite kalupe, tijesto omotajte oko kalupa, stavite na papir za pečenje i pecite na 200 stupnjeva.
Umjesto kalupa sam koristila aluminijsku foliju. Komad folije podijelite na dva dijela i od kuta rolajte da dobijete mali tuljak. Nemojte pritiskati, samo omotajte trakicu tijesta oko folije, s tim da dolje napravite špic a gore da bude šire, kako biste mogli napuniti kremom.
Kada su rolice blago porumenile ostavite ih da se prohlade pa foliju polako izvadite.